Ridningen denna veckan

Måndag : Red Lupicor X. Har skrivit om honom många gånger så skriver bara om lektionen nu då.. Vi red inne i manegen och tränade på att rida utan stigbyglar.. Lupicor gick i form nästan hela lektionen, fast var sjukt seg o efter att ha ridit i balans-sits typ 20 minuter va mina ben heelt borta så kunde knappt driva på honom haha!


Torsdag : Red på "Quinny" (Quite as nice).. första gången jag red henne idag. Hon är 165cm hög ungefär.. Och aa, hon var ganska seg i skritten, jättepigg i traven och i galoppen var hon lagom. Hon var jättejobbig att rida för hon var sjukt känslig i munnen och så fort jag rörde ett finger så typ flög hon upp med huvudet så aa,, red med ganska långa tyglar i en låg form o försökte få henne att inte slänga med huvudet.. Hon gick i form i galoppen nästan iallfall.. Sista 10 minuterna så skrittade vi av hästarna i skogen.Kommentarer
hannah sjölund

fina hästar :) hur ofta rider du hihi:)

2012-03-26 @ 19:43:07
URL: http://klequi.blogg.se/
latin

nedersta hästen vart väldigt lik min förra :)

2012-03-26 @ 19:47:01
URL: http://latin.bloggagratis.se/
Emilia

ååwww Lupicor söthästen! <3333

min lillasister älskar o quinnyy !!

2012-03-26 @ 19:47:30
Mikael

Hej alla glada modefilurer!, jag har ett modeforum forum.modekampanj.com och skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer att få forumet att växa så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag skulle bli väldigt glad ifall du och andra som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan ni skriva om eran blogg eller hemsida och ha med den i era inlägg. Moderator roller kommer att dyka upp när forumet växer för seriösa och engagerade personer. Om ni gillar att se på youtube så kan ni alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Till sist vill jag bara nämna att vi har en facebook grupp också som finns på adress www.facebook.com/modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

2012-03-26 @ 19:48:37
URL: http://www.modekampanj.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0