Dagen idag

Tänkte skriva om dagen idag för har skit tråkigt haha..

F
örst på morgonen åkte jag till GFRK och red lektion på Kadmos. Vi red ut till en bit till en paddock och red i den en stund haha sen så red vi tillbaka. Tränade typ inte på något speciellt utan red lite trav & galopp på volter och ökade & minskade storleken på volten.

Bild på Kadmos.
Haha försökte få med hela honom på en bild men det går inte för han e för stor!


Sen så kom våran lärare och körde oss till skolan och då var det bamba så åt först lite ris och nån vegetarisk grejj haha, och sen musli med yougurt.

Efter det gick vi in till stallet och så gav jag Leja en ny grimma :) Och tog av henne sitt täcke och rycktade hela henne.

Leja i sin nya grimma


Sen efter det så hade vi Djursjuksvård-lektion och då fick vi se när veterinären raspade och slipade ner några av hästarnas tänder.. Efter det så skulle vi igentligen ha matte lektion men våran rektor hadde köpt glass så vi satt ute i solen och åt glass istället haha, så hadde bara 10 minuter matte lektion sen :)

Sist idag hadde vi svenska lektion och typ skrev novell och responser o sånt skit och fick massa godis av våran lärare där med haha! Alla på bra humör idag typ :) Sen slutade vi och jag åkte hem hihi.

DAGENS FRÅGA : tycker ni Leja passa i grimman :)? Ska nästa grimma hon får vara blå eller vilken färg tror ni hon passar i ?Kommentarer
melinda

aaaa

2012-03-29 @ 20:08:01
URL: http://melliih.blogg.se/
Anonym

fin va hon i den! jag tycker rosa eller kanske rött ochså blått e fint :-)

2012-03-30 @ 16:53:53
URL: http://be
be

de va jag som skicka förra haha ^-^

2012-03-30 @ 16:54:19
URL: http://bett.blogg.se/
louisa

shet va stor häst!

2012-03-30 @ 19:41:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0